top of page

Podcast / Video- Cursussen en lessen; Specialisaties voor Diëtisten.

 

Alle Podcast en video- cursussen zijn gericht op beginnende, net afgestudeerde Diëtisten en Diëtisten die ervaren zijn maar zich willen specialiseren op een bepaald gebied of de praktijkvoering willen veranderen.  Ben je geen Diëtist maar toch geïnteresseerd in een bepaalde cursus, overleg dan via het contactformulier of de cursus goed aansluit.

 

Geïntereseerd in een bepaalde Podcast cursus? Neem dan contact op via het contact formulier en vermeld bij het onderwerp de naam van de cursus (aangegeven in blauw).

(De Podcasts worden op de site aangeboden vanaf einde 2023)

Cursussen/ consulten voor Individuele diëtisten en intervisie groepen (per video-sessies (Zoom)).

Individuele, en intervisiegroep cursussen / consulten; nu al in te boeken op korte termijn via videobellen of chat mbt verschillende onderwerpen;

Hoe start ik een eigen onderneming; zelfstandige praktijk in de zorg?

- Hoe zet ik mijn praktijk om van een praktijk met contracten naar een praktijk zonder contracten, en waar moet ik dan rekening mee houden (mbt administratie bijv.) (Mogelijkheid om alle vragen te stellen rondom openen van een praktijk, werkzaamheden als dietist, ins & outs werkveld dietetiek).

- Meer informatie over diverse ziektebeelden / specialisaties (zoals bijv. fertiliteit, PCOS, eetstoornissen, emotioneel eten, etc.)

- Meer informatie over Holistische Dietetiek (dietetiek, psychologie, spiritualiteit) - verdiepen en verbreden.

- Hoe kan ik mijn tijd efficiënter gebruiken, indelen, mee omgaan? Hoe houd ik mijn beroep interessant voor mezelf?

- Hoe kan ik mijn tarieven bepalen en verhogen (en waar baseer ik dit op)?

- Wat is het verschil tussen een digitale praktijk en een fysieke praktijk en waar moet ik dan rekening mee houden. Hoe zet ik mijn fysieke praktijk om in een digitale praktijk en waar moet ik dan rekening mee houden? Wat zijn dan de mogelijkheden (vrijheden) die ik win?

- Hoe integreer ik bepaalde oefeningen in consulten, die ik tevens aan cliënten mee naar huis kan geven. Denk aan oefeningen op het gebied van Holistische dietetiek; Oefeningen rondom emoties gelinkt aan voeding. Oefeningen rondom lichaamsbewustzijn gelinkt aan voeding. Oefeningen rondom levensenergie gelinkt aan voeding. Oefeningen rondom lichaamssignalen gelinkt aan voeding.

(persoonlijke vragen kunnen voorafgaand aan de sessie per email worden toegestuurd).

Tarieven;

-Individuele cursussen/consulten: Per 60 minuten 250-300 euro, per 30 minuten 150-200 euro (afhankelijk van het te bespreken onderwerp/onderwerpen).

-Groeps- cursussen/consulten (via Zoom) (per maximaal 5-6 diëtisten): Per 60 minuten 1000-1300 euro (vanaf 200 euro per persoon), per 30 minuten 550-700 euro (afhankelijk van het te bespreken onderwerp/onderwerpen) (vanaf 200 euro per persoon).

(Facturen kunnen worden opgesteld op bedrijfsgegevens. Deze facturen kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting).

bottom of page